Efisiensi Tinggi China Exchanger Panas -gas Panas digawe Pabrik Piring Bantal lan pabrikan | Chemequip

Efisiensi Tinggi Off -gas Heat Exchanger digawe dening Piring Bantal

Katrangan singkat:

Piranti penukar panas ue gas) gas) penukar panas nggunakake piring transfer panas sing digawe dhewe minangka unsur pertukaran panas utama. Plat transfer panas disusun kanthi interval tartamtu; medium ijol-ijolan panas mlaku ing njero piring, lan saluran gas (off-gas utawa gas flue) ana ing njaba piring. Jarak antarane piring transfer panas bisa dirancang kanthi fleksibel lan diatur miturut kondisi kerja.


  • Ukuran: Custom-made
  • Merek: Platecoil
  • Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Shanghai
  • Cara Pembayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Apa penukar panas mati (gas flue)?

    gambar007

    Penukar panas (gas flue) exchanger panas digunakake ing pemanasan gas (pre-heat), pendinginan (pre-pendingin), pemulihan panas lan macem-macem kahanan liyane. Iki didhasarake ing teknologi terkemuka desain las bantal las las bantal laser, kanthi kaluwihan teknis sing apik, kalebu: linuwih las sing dhuwur, saluran lebar, volume cilik, efisiensi dhuwur lan gampang diresiki.

    Exchanger panas mati-gas (gas flue) nggunakake piring bantal, sing diatur miturut jarak tartamtu. Ing njero piring ana saluran cairan, ing njaba piring ana saluran gas (gas flue). Jarak antarane piring bisa diatur kanthi fleksibel utawa dirancang miturut kondisi kerja. Pelat bantal bebarengan karo desain saluran sing amba ora mung nggawe koefisien pertukaran panas sing dhuwur, nanging uga duwe kaluwihan teknis sing luwih unggul tinimbang para penukar panas tradisional, kalebu tekanan mudhun, suhu dhuwur lan resistensi tekanan dhuwur lan reresik gampang.

    Plat transfer panas dilengkapi desain saluran sing jembar. Saliyane duwe koefisien transfer panas sing dhuwur banget, uga duwe ciri teknis sing luwih apik tinimbang penukar panas tradisional, kayata penurunan tekanan rendah, suhu dhuwur lan resistensi tekanan tinggi, resistansi debu, lan gampang diresiki.

    Apa sing digunakake exchanger panas off-gas (gas flue)?

    gambar009

    (1) Penukar panas off-gas (flue gas) bisa digunakake ing lapangan kimia

    (2) Penukar panas off-gas (gas flue) bisa digunakake ing kebon pupuk

    (3) Exchanger panas mati gas (gas flue) bisa digunakake kanggo ngobong sampah

    (4) Penukar panas off-gas (flue gas) bisa digunakake ing industri pencetakan lan pewarna

    (5) Exchanger panas mati gas (gas flue) bisa digunakake ing industri tekstil

    Kauntungan kita saka exchanger panas mati-gas (gas flue)?

    (1) SS304, SS316, 2205 lan Hastelloy bisa dipilih kanthi fleksibel kanggo bahan plate pertukaran panas.

    (2) Piring bisa nahan tekanan internal paling dhuwur 60bar, lan bisa mbukak banyu, brine, minyak panas, kukus, kulkas

    (3) Piring bisa nahan tekanan eksternal paling dhuwur 300bar

    (4) Kanthi wilayah pertukaran panas sing padha, mung ngemot volume setengah nalika mbandhingake karo penukar panas tabung

    (5) Desain saluran udara Paralel, meh ora tahan angin, ora prelu penggemar tambahan

    (6) Plat transfer panas entuk turbulensi sing luwih dhuwur kanggo adhem banyu utawa uap, mbantu nggawe efisiensi pertukaran panas sing dhuwur

    (7) Struktur khusus piring pertukaran panas nggawe luwih gampang dioperasikake, diresiki lan dirawat dibandhingake karo tabung penukar panas lan penukar panas tabung sirip

    (8) Desain modular, gampang dilebokake ing sistem perawatan gas buang proyek anyar utawa proyek renovasi

    Situs instalasi proyek kanggo penukar panas Off-gas (gas flue)

    Our production advantage for off-gas (flue gas) heat exchanger

    Penukar panas bantal kecemplung wis akeh ditrapake kanggo pendinginan lan pemanasan cair: 

    Acara video penukar panas gas (gas flue) kita


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk