Kinë me Efikasitet të Lartë Këmbyes nxehtësie jashtë gazit i bërë nga pllaka jastëku fabrika dhe prodhuesit | Chemequip

Efikasitet i lartë Këmbyes nxehtësie jashtë gazit i bërë nga pllaka jastëku

Përshkrim i shkurtër:

Pajisjet e shkëmbyesit të nxehtësisë jashtë gazit gas gazit të tymit përdor pllakat tona të transferimit të nxehtësisë të prodhuara nga vetja si elementet kryesore të shkëmbimit të nxehtësisë. Pllakat e transferimit të nxehtësisë rregullohen në një interval të caktuar; mediumi i shkëmbimit të nxehtësisë shkon brenda pllakave dhe kanalet e gazit (jashtë gazit ose gazit të tymit) janë jashtë pllakave. Distanca midis pllakave të transferimit të nxehtësisë mund të projektohet dhe rregullohet në mënyrë fleksibile në përputhje me kushtet e punës.


 • Madhësia: i bërë me porosi
 • Marka: Platecoil
 • Porti i dorëzimit: Porti i Shangait
 • Mënyra e pagesës: T / T
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Cili është shkëmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit)?

  imazh007

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i gazit jashtë (gazit të tymit) përdoret në ngrohjen e gazit (ngrohja paraprake), ftohja (paraftohja), rikuperimi i nxehtësisë dhe kushte të ndryshme të tjera. Ai bazohet në teknologjinë kryesore botërore të dizajnit të transferimit të nxehtësisë së pllakës së jastëkut me saldim me lazer, me përparësi të mëdha teknike, duke përfshirë: besueshmëri të lartë të saldimit, kanal të gjerë, vëllim të vogël, efikasitet të lartë dhe pastrohet lehtë.

  Këmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) përdor pllakë jastëku, e cila është rregulluar në përputhje me distanca të caktuara. Brenda pllakës është kanali i lëngut, pllaka e jashtme është kanali i gazit (gazit të tymit). Distanca midis pllakave mund të rregullohet në mënyrë fleksibile ose të projektohet në përputhje me kushtet e punës. Pllaka jastëku së bashku me projektin e kanalit të gjerë jo vetëm që bën të mundur koeficientin e lartë të shkëmbimit të nxehtësisë, por gjithashtu ka avantazhe teknike më të larta se shkëmbyesit tradicionalë të nxehtësisë, duke përfshirë rënie të ulët të presionit, temperaturë të lartë dhe rezistencë ndaj presionit të lartë dhe pastrim të lehtë.

  Pllaka e transferimit të nxehtësisë është e pajisur me një dizajn të kanalit të gjerë. Përveç që ka një koeficient shumë të lartë të transferimit të nxehtësisë, ai gjithashtu ka karakteristika teknike që janë dukshëm më të mira se shkëmbyesit tradicionalë të nxehtësisë, të tilla si rënia e presionit të ulët, temperatura e lartë dhe rezistenca ndaj presionit të lartë, rezistenca ndaj pluhurit dhe pastrimi i lehtë.

  Për çfarë përdoret shkëmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit)?

  imazh009

  (1) Shkëmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) mund të përdoret në fusha kimike

  (2) Këmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) mund të përdoret në fushat e plehrave

  (3) Shkëmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) mund të përdoret në djegien e mbeturinave

  (4) Këmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) mund të përdoret në industrinë e shtypjes dhe ngjyrosjes

  (5) Këmbyesi i nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit) mund të përdoret në industrinë e tekstilit

  Avantazhet tona të shkëmbyesit të nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit)?

  (1) SS304, SS316, 2205 dhe Hastelloy mund të jenë fleksibël të zgjedhur për materialin e pllakës së shkëmbimit të nxehtësisë.

  (2) Pllaka mund të mbajë presionin e brendshëm të 60bar më të lartë, dhe mund të drejtojë ujë, shëllirë, vaj të nxehtë, avull, ftohës

  (3) Pllaka mund të mbajë presionin e jashtëm të 300bar më të lartë

  (4) Me të njëjtën zonë të shkëmbimit të nxehtësisë, ajo zë vetëm gjysmën e vëllimit kur krahasohet me këmbyesin e nxehtësisë në tub

  (5) Projektimi paralel i kanalit të ajrit, pothuajse nuk ka rezistencë ndaj erës, nuk ka nevojë për tifozë shtesë

  (6) Pllakat e transferimit të nxehtësisë arrijnë turbulencën e lartë për ftohjen e ujit ose avullit, ndihmojnë në krijimin e efikasitetit të lartë të shkëmbimit të nxehtësisë

  (7) Struktura e veçantë e pllakës së shkëmbimit të nxehtësisë e bën më të lehtë funksionimin, pastrimin dhe mirëmbajtjen në krahasim me tubat e shkëmbyesit të nxehtësisë dhe shkëmbyesin e nxehtësisë me gypa

  (8) Modeli modular, i thjeshtë për tu integruar në sistemin e trajtimit të gazrave të shkarkimit të projekteve të reja ose projekteve të rinovimit

  Vendi i instalimit të projektit për shkëmbyesin tonë të nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit)

  Our production advantage for off-gas (flue gas) heat exchanger

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakës së jastëkut të zhytjes është aplikuar gjerësisht në ftohjen dhe ngrohjen e lëngshme: 

  Shfaqja jonë video e shkëmbyesit të nxehtësisë jashtë gazit (gazit të tymit)


 • I mëparshmi:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Kategoritë e produkteve