Cina Kekecapan Tinggi Pareum -gas Ékschanger Panas Didamel ku pabrik Bantal Pelat sareng pabrik | Chemequip

Efisiensi Tinggi Pareum -gas Étchanger Panas Didamel ku Pelat Bantal

Pedaran pondok:

Alat-alat Pareum-(gas flue) alat penukar panas ngagunakeun pelat perpindahan panas kami anu diproduksi salaku unsur tukeur panas utama. Pelat mindahkeun panas disusun dina interval anu tangtu; médium tukeur panas ngalir dina jero piring, sareng saluran gas (off-gas atanapi flue gas) saluran aya di luar pelat. Jarak antara pelat mindahkeun panas tiasa didesain sacara fleksibel sareng disaluyukeun numutkeun kaayaan damel.


  • Ukuran: Custom-made
  • Merek: Platecoil
  • Palabuhan Pangiriman: Pelabuhan Shanghai
  • Cara Pamayaran: T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Naon exchanger panas-off (gas flue)?

    gambar007

    Gas pareum (gas flue) exchanger panas dianggo dina pemanasan gas (pre-pemanasan), pendinginan (pre-cooling), pamulihan panas sareng sababaraha kaayaan sanés. Éta dumasar kana téknologi ngarah dunya las las bantal desain mindahkeun panas, kalayan kaunggulan téknis anu hébat, kalebet: reliabilitas las tinggi, saluran lega, volume alit, épisiensi tinggi sareng gampang dibersihkeun.

    Ex-exanger panas -gas (gas flue) nganggo piring bantal, anu disusun numutkeun jarak anu tangtu. Pelat jero saluran cairan, luar pelat saluran gas (gas flue). Jarak antara pelat tiasa disaluyukeun kalayan fleksibel atanapi dirancang numutkeun kaayaan damel. Pelat bantal sasarengan sareng desain saluran anu lega henteu ngan ukur ngajadikeun koefisien bursa panas anu luhur, tapi ogé ngagaduhan kaunggulan téknis anu langkung luhur tibatan panukeuran panas tradisional, kalebet turunna tekanan anu handap, suhu luhur sareng résistansi tekanan tinggi sareng gampang dibersihkeun.

    Plat mindahkeun panas dilengkepan desain saluran anu lega. Salian ti gaduh koefisien transfer panas anu luhur pisan, éta ogé ngagaduhan ciri téknis anu sacara signifikan langkung saé tibatan panukeuran panas tradisional, sapertos turunna tekanan rendah, suhu luhur sareng tekanan-tahan tinggi, tahan lebu, sareng gampang diberesihan.

    Naon anu dipakékeun pikeun exchanger panas-off (gas flue)?

    gambar009

    (1) Exchanger panas luar gas (flue gas) tiasa dianggo dina widang kimia

    (2) Exchanger panas kaluar gas (flue gas) tiasa dianggo dina kebon pupuk

    (3) Exchanger panas kaluar gas (flue gas) tiasa dianggo dina pembakaran sampah

    (4) Exchanger panas kaluar gas (flue gas) tiasa dianggo dina industri percetakan sareng ngalelep

    (5) Exchanger panas kaluar gas (flue gas) tiasa dianggo dina industri tékstil

    Kauntungan urang tina ex-exanger panas-off (gas flue)?

    (1) SS304, SS316, 2205 sareng Hastelloy tiasa dipilih pikeun bahan pelat tukeur panas.

    (2) Lempeng tiasa nahan tekanan internal tina 60bar pangluhurna, sareng tiasa ngajalankeun cai, cai asin, minyak panas, uap, kulkas

    (3) Lempeng tiasa nahan tekanan éksternal 300bar pangluhurna

    (4) Sareng daérah tukeur panas anu sami, éta ngan ukur nempatan satengah volume nalika ngabandingkeun sareng exchanger panas tabung

    (5) Desain saluran udara Paralel, ampir henteu tahan angin, henteu kedah pikeun kipas tambahan

    (6) Pelat mindahkeun panas ngahontal karusuhan anu luhur pikeun cai tiis atanapi uap, ngabantosan nyiptakeun efisiensi bursa panas anu luhur

    (7) Struktur khusus tina pelat tukeur panas ngajantenkeun langkung gampang dioperasikeun, dibersihkeun sareng dijaga dibandingkeun sareng tabung penukar panas sareng fch tube exchanger panas

    (8) Desain modular, gampang dilebetkeun kana sistem pangobatan gas buang proyek-proyek énggal atanapi proyek renovasi

    Situs pamasangan proyék pikeun Exchanger panas Pareum (gas flue) urang

    Parabot produksi urang pikeun ex -anger panas-gas (flue gas)

    Penukar pelat bantal panenupan beuleum parantos seueur dilarapkeun pikeun pendinginan cair sareng pemanasan: 

    Acara video exchanger panas-gas (gas flue) urang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk