Warta Pausahaan1

Statis lebur Crystallizer Dijieun ku pelat bantal

Statis lebur Crystallizer Dijieun ku pelat bantal

Parameter Téknis

Ngaran Produk Statis lebur Crystallizer, Bantal Lempeng Crystallizers
Bahan Baja tahan karat 304 Tipe piring /
Ukuran 2540 * 2956 * 2630 mm Aplikasi Vinyléna Karbonat (VC)
Kapasitas 8m³ / 10m³ / 15m³ Acar jeung Pasif Sumuhun (Contact Surface)
Sedeng / Prosés piring Laser dilas
MOQ 1 pc Tempat Asalna Cina
Ngaran Brand Platecoil® Dikapalkeun ka Asia
Waktos pangiriman Biasana 3-5 bulan Bungkusan Bungkusan Ékspor Standar
Kamampuhan suplai 16000㎡/bulan (Piring)    

Presentasi produk

Statik lebur Crystallizer

waktos pos: Sep-05-2023