TENTANG KAMI

Chemequip Industries CO., Ltd. aya di taman industri Songjiang di Shanghai, ngalayanan pikeun industri modéren, ngenalkeun téknologi canggih sareng alat-alat ti Amérika Kalér dina bidang kimia, énergi, farmasi sareng perlindungan lingkungan. Dumasar kana taun-taun pangalaman, nawiskeun inti daya saing téknologi proyék sareng alat, pikeun ngabantosan konsumén pikeun ningkatkeun persaingan produk sareng kameunangan.

  • cof

Perusahaan Kami

cof

cof

cof

cof

BERITA

wartos01

PRODUK TERBARU