Babagan Kita

Chemequip Industries CO., Ltd. dununge ing taman industri Songjiang ing Shanghai, kanggo industri modern, ngenalake teknologi lan peralatan canggih saka Amerika Utara babagan bidang kimia, energi, farmasi lan perlindungan lingkungan. Adhedhasar taun-taun kasebut pengalaman, nawakake daya saing inti teknologi lan peralatan proyek, kanggo mbantu para pelanggan ningkatake persaingan produk lan untung.

  • cof

Perusahaan Kita

cof

cof

cof

cof

PAWARTA

warta01

PRODUK TERBARU