Babagan Kita

ZBUAJK

Chemequip Industries Co., Ltd.

Chemequip Industries Co., Ltd . dununge ing taman industri Songjiang ing Shanghai minangka perusahaan sertifikasi ISO 9001. Kita minangka pabrikan profesional Patecoil sing dadi penukar panas piring efisiensi tinggi. Minangka pamimpin teknologi pertukaran panas ing China, kita duwe paten properti intelektual independen rong puluh wolu.

Kita uga ngenalake teknologi canggih lan peralatan saka Amerika Utara kanggo ngladeni industri modern ing bidang kimia, energi, farmasi lan perlindungan lingkungan. Adhedhasar pengalaman telulas taun, nawakake daya saing utama teknologi lan peralatan proyek, kanggo mbantu para pelanggan ningkatake persaingan produk lan untung.

Mitra Kita - Solex Thermal Science lnc

Solex Thermal Science Inc, minangka produsen peralatan pertukaran panas sing diakui internasional, dening teknologi inovasi unik lan tim staf profesional lan teknis berkualitas tinggi kanggo entuk reputasi sing apik. Kantor pusat perusahaan Solex ing Calgary Kanada, kanthi departemen pangembangan produk lan teknologi, lan pusat layanan teknis ing China.

Solex wis kerja sama karo Chemequip luwih saka 16 taun kanggo menehi solusi effficent kanggo pemanasan, pendinginan utawa pangatusan padatan akeh. 

ZBUAJK-2

Bisnis utama Chemequip Industries Co., Ltd. yaiku nglumpukake macem-macem ijol-ijolan panas kanthi efisiensi tinggi lan modul ijol-ijolan panas kanthi piring transfer panas platecoil minangka komponen inti, kalebu: penukar panas aliran bubuk, penukar panas gas asap, jaket honeycomb, pamulihan panas limbah modul, penukar panas cangkang lan piring, kondensor ndhuwur menara, alat pembakar es lan chiller, pamulihan limbah panas, piring pendingin sabuk conveyor / pendingin pendingin, piring pendinginan garis penyembelihan lan pendinginan elektroplating Produk kasebut umume digunakake ing bidang industri kimia, apotek, energi lan perlindungan lingkungan, Sanalika, diekspor menyang Jerman, Spanyol, Amerika Serikat, Brasil, Taiwan, Vietnam lan negara lan wilayah liyane. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem ISO9001