Rreth Nesh

ZBUAJK

Industrite Chemequip Co, Ltd

Chemequip Industries Co., Ltd . është e vendosur në parkun industrial Songjiang të Shangait si një kompani e çertifikuar ISO 9001. Ne jemi një prodhues profesional i Patecoil i cili është një shkëmbyes nxehtësie me pllakë me efikasitet të lartë. Si udhëheqës i teknologjisë së shkëmbimit të nxehtësisë në Kinë, ne kemi njëzet e tetë patenta të pavarura të pronës intelektuale.

Ne gjithashtu prezantojmë teknologjinë dhe pajisjet e përparuara nga Amerika e Veriut për t'i shërbyer industrisë moderne në fushën e kimike, energjisë, farmaceutike dhe mbrojtjes së mjedisit. Bazuar në përvojën trembëdhjetë vjeçare, duke ofruar konkurrencën thelbësore të teknologjisë dhe pajisjeve të projektit, për të ndihmuar klientët të përmirësojnë konkurrencën e produktit dhe përfitimin.

Partneri ynë - Solex Thermal Science lnc

Solex Thermal Science Inc, është një prodhues i njohur ndërkombëtarisht i pajisjeve të shkëmbimit të nxehtësisë, nga teknologjia unike e inovacionit dhe ekipi i stafit profesional dhe teknik me cilësi të lartë për të fituar një reputacion të mirë. Selia e kompanisë Solex në Calgary të Kanadasë, me një departament të zhvillimit të produktit dhe teknologjisë, dhe një qendër shërbimi teknik në Kinë.

Solex ka bashkëpunuar me Chemequip për më shumë se 16 vjet për të siguruar zgjidhjet efikase për ngrohjen, ftohjen ose tharjen e trupave të ngurtë pjesa më e madhe. 

ZBUAJK-2

Chemequip Industries Co, Ltd biznesi kryesor është mbledhja e shkëmbyesve të ndryshëm të nxehtësisë me efikasitet të lartë dhe moduleve të shkëmbimit të nxehtësisë me pllakën e transferimit të nxehtësisë platecoil si përbërës kryesor, duke përfshirë: shkëmbyesin e nxehtësisë së rrjedhës së pluhurit, shkëmbyesin e nxehtësisë me gaz të tymit, xhaketën e huallit, rikuperimin e nxehtësisë së mbeturinave moduli, shkëmbyesi i nxehtësisë i guaskës dhe pllakës, kondensatori i sipërm i kullës, akulli dhe ftohësi i akullit, rikuperimi i nxehtësisë së mbeturinave, pllaka ftohëse e rripit transportues / transportuesi ftohës, pllaka ftohëse e vijës therëse dhe ftohja me elektromasë Produktet përdoren kryesisht në fushat e industrisë kimike, farmaci, energjia dhe mbrojtja e mjedisit, Në të njëjtën kohë, ajo eksportohet në Gjermani, Spanjë, Shtetet e Bashkuara, Brazil, Tajvan, Vietnam dhe vende dhe rajone të tjera. Kompania ka kaluar certifikimin e sistemit ISO9001