Kinë shkëmbyes nxehtësie me pllaka të ngurta pjesa më e madhe e fabrikës dhe prodhuesit | Chemequip

Këmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe

Përshkrim i shkurtër:

Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe është një lloj pajisje e transferimit të nxehtësisë indirekte të grimcave të ngurta të llojit të pllakave, ajo mund të ftohë ose ngrohë praktikisht çdo lloj granulash pjesa më e madhe dhe produkteve të rrjedhës së pluhurit.


 • Modeli: i bërë me porosi
 • Marka: Chemequip&Solex
 • Porti i dorëzimit: Porti i Shangait
 • Mënyra e pagesës: T / T
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Cili është shkëmbyesi i nxehtësisë me pllaka të ngurta me shumicë?

  4

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe është një lloj pajisje e transferimit të nxehtësisë indirekte të grimcave të ngurta të llojit të pllakave, ajo mund të ftohë ose ngrohë praktikisht çdo lloj granulash pjesa më e madhe dhe produkteve të rrjedhës së pluhurit.

  Baza e teknologjisë së shkëmbyesit të nxehtësisë të ngurtë pjesa më e madhe është rrjedha e gravitetit të produktit që lëviz nëpër një bankë me shkëmbyes nxehtësie të pllakave të salduara me lazer.

  Chemequip Bulk Sloid Heat Shkëmbyesi i nxehtësisë quhet gjithashtu si ftohës i rrjedhës së energjisë, ftohës i tipit të pllakës së ngurtë, është një proces i përmirësuar i kazanit rrotullues tradicional dhe ftohësit të shtratit të lëngshëm, ky shkëmbyes i nxehtësisë me shumicë të ngurtë zotëron teknologjinë dhe dizajnin bazë nga Solex Kanada, Chemequip ofron pajisjet e avancuara të prodhimit dhe baza super e madhe prodhuese dhe garantojnë kapacitetin e prodhimit me efikasitet të lartë dhe shkurtojnë kohën e dorëzimit.

  Fotografitë e ftohësit NPK 1
  QQ图片20220620165600
  BANK PJAKA SHKMBËSUESE TË NXHËSISË TË NGURTA

  Si punon?

  1. Në shkëmbyesin e nxehtësisë me pllakë të ngurtë, pjesa vertikale e pllakave të shkëmbyesit të nxehtësisë ftoh ujin që rrjedh nëpër pllaka (kundër-rrjedhja në rrjedhën e produktit).

  2. Solidet pjesa më e madhe kalojnë ngadalë poshtë midis pllakave me kohën e duhur të qëndrimit për të siguruar ftohje efektive të produktit.

  3. Ftohja indirekte nga përçimi, nuk kërkohet ajër ftohës.

  4. Një furnizues i rrjedhës në masë rregullon rrjedhën e trupave të ngurtë në shkarkim.

  1
  2
  3
  ZBUAJK-3
  图片5
  图片6

  Për çfarë përdoret shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe?

  1
  2

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe mund të përdoret gjerësisht për shumicën e rrjedhës së ngurtë dhe pluhurit:

  Plehrat - Ure, Nitrat Amoni, NPK

  Kimikatet - Sulfat i amonit, Hiri i sodës, Klorur kalciumi

  Plastikat - Polietileni, Najloni, Fishekët PET, Polipropileni

  Detergjentë dhe fosfate

  Produktet ushqimore - Sheqeri, Kripa, Farat

  Mineralet - Rëra, Rëra e veshur me rrëshirë, Qymyrguri, Karbid hekuri, mineral hekuri

  Materiale me temperaturë të lartë - Katalizator, Karbon i Aktivizuar

  Granulat e Bio Solids

  Përparësitë tona të shkëmbyesit të nxehtësisë me pllaka të ngurta pjesa më e madhe?

  Kur Këmbyesi ynë i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe krahasohet me ftohjen e ajrit (shtrati rrotullues ose lëngu), avantazhet e tij të dukshme:

  Këmbyesi i nxehtësisë me pllaka të ngurta pjesa më e madhe mund të arrijë ftohje efikase pa emisione

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta me shumicë është trajtim i butë (me shpejtësi të ulët)

  Këmbyesi i nxehtësisë me pllaka të ngurta me shumicë ka konsum më të ulët të energjisë

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe përdor shkëmbyes nxehtësie me pllaka jastëku me mirëmbajtje të ulët

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta me shumicë është dizajn vertikal kompakt me sipërfaqe të vogël të zënë

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta me shumicë është një sistem i thjeshtë pa lëvizur pjesë.

  Pajisjet tona të prodhimit për shkëmbyesin e nxehtësisë me pllaka të ngurta

  激光焊接机
  makinat e saldimit me lazer

  Vendi ynë i instalimit të projektit të shkëmbyesit të nxehtësisë me pllaka të ngurta

  Shkëmbyesi i nxehtësisë i pllakave të ngurta pjesa më e madhe është aplikuar gjerësisht në aplikimin e shkëmbimit të nxehtësisë të grimcave të ndryshme të ngurta:

  q17
  q19
  q18
  q20

  Shfaqni videon tonë të shkëmbyesit të nxehtësisë me pllakë të ngurtë.


 • I mëparshmi:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Kategoritë e produkteve