Rreth Nesh-Profili i Kompanisë22

Produktet

 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka jastëku të salduar me lazer

  Shkëmbyes nxehtësie me pllaka jastëku të salduar me lazer

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me pllaka jastëku përbëhet nga dy fletë metalike, të cilat ngjiten së bashku me saldim të vazhdueshëm me lazer.Ky shkëmbyes nxehtësie i tipit panel mund të bëhet në një gamë të pafundme formash dhe madhësish.Ai është i përshtatshëm në mënyrë ideale për aplikime që përfshijnë presione të larta dhe ekstreme të temperaturës, siguron performancë shumë efikase të transferimit të nxehtësisë.Me anë të saldimit me lazer dhe kanaleve të fryra, ai shkakton turbulencë të madhe të lëngut për të arritur koeficientë të lartë të transferimit të nxehtësisë.

 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së pllakave të valëzuara

  Shkëmbyesi i nxehtësisë së pllakave të valëzuara

  Dizajni i shkëmbyesit të nxehtësisë me pllaka Corrugation prodhon sipërfaqe maksimale dhe më të efektshme të transferimit të nxehtësisë për t'i rezistuar ndotjes.Një konfigurim i rrjedhës me shumë zona është ekskluziv për Chemequip dhe është projektuar posaçërisht me koka të zonuara për përdorim me avull, duke shpërndarë avull pothuajse njëkohësisht në të gjitha nivelet e njësisë.Kjo shmang "bllokimin" e kondensatës që pengon efikasitetin që haset zakonisht në bobinat e tubave ose njësitë me kokë të drejtë.Konfigurimi i rrjedhës serpentine ofron performancë të jashtëzakonshme me mjetet ngrohëse ose ftohëse, sepse konfigurimi i tij lejon që të arrihen shpejtësi të larta të rrjedhës së brendshme.

 • Shkëmbyes nxehtësie me kapëse për ftohje ose ngrohje

  Shkëmbyes nxehtësie me kapëse për ftohje ose ngrohje

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me kapëse ka kapëse të tipit të dyfishtë të stampuar dhe kapëse të vetme me reliev.Shkëmbyesit e nxehtësisë me kapëse të dyfishta janë të lehta për t'u instaluar në rezervuarët ose pajisjet ekzistuese me baltë përçuese të nxehtësisë dhe janë një mënyrë ekonomike dhe efektive për të rinovuar ngrohjen ose ftohjen për mirëmbajtjen e temperaturës.Pllaka e trashë e shkëmbyesit të nxehtësisë me kapëse të vetme me stampim mund të përdoret drejtpërdrejt si muri i brendshëm i rezervuarit.

 • Tank me xhaketë me gropë saldimi me lazer

  Tank me xhaketë me gropë saldimi me lazer

  Rezervuari me xhaketë me gropëza përdoret në shumë industri.Sipërfaqet e shkëmbimit të nxehtësisë mund të projektohen ose për ngrohje ose ftohje.Ato mund të përdoren për të hequr nxehtësinë e ngritur të reaksionit (enë e reaktorit të nxehtësisë) ose për të zvogëluar viskozitetin e lëngjeve me viskozë të lartë.Xhaketat me gropëza janë një zgjedhje e shkëlqyer si për tanke të vogla ashtu edhe për të mëdha.Për aplikime të mëdha, xhaketat me gropëza ofrojnë një rënie më të lartë të presionit me një çmim më të ulët se modelet e zakonshme të xhaketave.

 • Kristalizues statik i shkrirjes i krijuar me shkëmbyes nxehtësie të pllakave të jastëkëve me gropë

  Kristalizues statik i shkrirjes i krijuar me shkëmbyes nxehtësie të pllakave të jastëkëve me gropë

  Kristalizuesi statik i shkrirjes bën një kristalizimin statik të përzierjes së shkrirë, duke djersitur dhe shkrirë në sipërfaqen e pllakave Platecoil në faza, duke pastruar përfundimisht një ose më shumë produkte nga përzierja.Quhet gjithashtu kristalizues pa tretës Platecoil sepse nuk përdoret tretës në procesin e kristalizimit dhe pastrimit.Kristalizuesi statik me shkrirje përdor në mënyrë inovative pllakat Platecoil si elementë të transferimit të nxehtësisë dhe në thelb ka avantazhe që teknologjitë konvencionale të ndarjes nuk i kanë.

 • Ftohësi i filmit në rënie prodhon 0~1℃ ujë akull

  Ftohësi i filmit në rënie prodhon 0~1℃ ujë akull

  Ftohësi i filmit në rënie është një shkëmbyes nxehtësie me pllaka Platecoil që ftoh ujin në temperaturën tuaj të dëshiruar.Struktura e veçantë e filmit në rënie të Platecoil mund të përdoret gjerësisht në proceset e prodhimit dhe ftohjes së akullit.Kjo teknologji efikase dhe e sigurt përdor gravitetin për të formuar një shtresë të hollë në të gjithë sipërfaqen e pllakës Platecoil, duke arritur efektin e ftohjes së shpejtë të lëngut në afërsi të pikës së ngrirjes.Ftohësit e filmit me rënie prej çeliku inoks janë instaluar vertikalisht në kabinetin e çelikut inox, me ujë të ngrohtë të ftohtë që hyn në pjesën e sipërme të kabinës dhe injektohet në tabakanë e shpërndarjes së ujit.Tabaka e shpërndarjes së ujit kalon në mënyrë të barabartë rrjedhën e ujit dhe bie në të dy anët e pllakës ftohëse.Rrjedha e plotë dhe dizajni jo ciklik i ftohësit të filmit me rënie të pllakave të jastëkëve siguron kapacitet më të madh dhe rënie më të ulët të presionit të ftohësit, duke arritur ftohjen më të shpejtë dhe më ekonomike.

 • Shkëmbyesi i nxehtësisë me zhytje i bërë me pllaka jastëku

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me zhytje i bërë me pllaka jastëku

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me zhytje është një pllakë jastëku individuale ose një bankë me disa pllaka jastëku të salduar me lazer që janë zhytur në një enë me lëng.Mediumi në pjata ngroh ose ftoh produktet në enë, në varësi të nevojave tuaja.Kjo mund të bëhet në një proces të vazhdueshëm ose në grup.Dizajni siguron që pllakat të jenë të lehta për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.

 • Ice Bank për ruajtjen e ujit të akullit

  Ice Bank për ruajtjen e ujit të akullit

  Ice Bank përbëhet nga një numër pllakash jastëku të salduar me lazer me fibra që varen në një rezervuar me ujë.Bregu i akullit e ngrin ujin në akull gjatë natës me ngarkesë të ulët elektrike, do të fiket gjatë ditës kur ngarkesa elektrike rritet.Akulli do të shkrihet në ujë akulli i cili mund të përdoret për të ftohur produktet në mënyrë indirekte, kështu që ju mund të shmangni faturat shtesë të shtrenjta të energjisë elektrike.

 • Makinë akulli me pjata me avullues pjate jastëku

  Makinë akulli me pjata me avullues pjate jastëku

  Makina e akullit me pllaka është një lloj makine akulli që përbëhet nga shumë avullues të rregulluar paralelisht me pllaka jastëku të salduar me lazer.Në makinën e akullit me pllaka, uji i nevojshëm për t'u ftohur pompohet në majë të avulluesve të pllakave të jastëkëve dhe rrjedh lirshëm në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avullimit.Ftohësi pompohet në brendësi të pllakave të avullimit dhe e fton ujin derisa të ngrijë, duke ndërtuar akull të trashë uniformisht në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avullimit.

 • Makinë akullore me slurry që kursen energji dhe efikase

  Makinë akullore me slurry që kursen energji dhe efikase

  Sistemi i makinerisë Slurry Ice prodhon akull slurry, i quajtur edhe akull i lëngshëm, akull që rrjedh dhe akull i lëngshëm, nuk është si teknologjia e tjera ftohëse.Kur aplikohet në përpunimin dhe ftohjen e produktit, mund të ruajë freskinë e produktit për një kohë më të gjatë, sepse kristalet e akullit janë jashtëzakonisht të vogla, të lëmuara dhe krejtësisht të rrumbullakëta.Ai hyn në çdo cep dhe çarje të produktit që duhet të ftohet.Ai largon nxehtësinë nga produkti në një shkallë më të lartë se format e tjera të akullit.Kjo rezulton në transferimin më të shpejtë të nxehtësisë, duke e ftohur produktin menjëherë dhe në mënyrë uniforme, duke parandaluar dëmtimin e mundshëm të formimit bakterial, reaksionet enzimatike dhe zbardhjen e ngjyrës.

 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së lëndëve të ngurta i bërë me pllaka pjata jastëku

  Shkëmbyesi i nxehtësisë së lëndëve të ngurta i bërë me pllaka pjata jastëku

  Shkëmbyesi i nxehtësisë me pllaka të ngurta është një lloj pajisjeje e transferimit indirekt të nxehtësisë me grimca të ngurta të tipit pllakë, ai mund të ftohë ose ngrohë pothuajse çdo lloj granulash me shumicë dhe produkte me rrjedhje pluhuri.Baza e teknologjisë së shkëmbyesit të nxehtësisë të lëndëve të ngurta është fluksi gravativ i produktit që lëviz përmes një shtrese shkëmbyesi nxehtësie me pllaka të salduara me lazer.