RRETH NESH

Chemequip Industries CO., Ltd ndodhet në parkun industrial Songjiang të Shangait, duke shërbyer për industrinë moderne, duke prezantuar teknologjinë dhe pajisjet e përparuara nga Amerika e Veriut në fushën e mbrojtjes kimike, energjetike, farmaceutike dhe mjedisore. Bazuar në vitet e përvojë, duke ofruar konkurrencën thelbësore të teknologjisë dhe pajisjeve të projektit, për të ndihmuar klientët të përmirësojnë konkurrencën e produktit dhe përfitimin.

  • cof

Kompania jone

cof

cof

cof

cof

LAJME

lajme01

PRODUKTI I FUNDIT