Makinë akulli me pllaka akulli me avullues të pllakave të jastëkut fabrika dhe prodhuesit | Chemequip

Makinë akulli me pllaka me avullues të pllakave të jastëkut

Përshkrim i shkurtër:

Makina e akullit me pllaka është një lloj makine akulli që përbëhet nga shumë avullues të pllakave të jastëkave të salduara me lazer me fibra të rregulluar paralele. Në makinën e akullit të pllakave, uji i nevojshëm për tu ftohur derdhet në majë të avulluesve të pllakave të jastëkut dhe derdhet lirshëm në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avulluesit. Ftohës pompohet në sipërfaqen e brendshme të pllakave të avulluesit dhe ftoh ujin derisa të jetë i ngrirë, duke ndërtuar akull në mënyrë të njëtrajtshme të trashë në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avulluesit.


 • Modeli: i bërë me porosi
 • Marka: Platecoil
 • Porti i dorëzimit: Porti i Shangait
 • Mënyra e pagesës: T / T
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Cila është makina e akullit me pllaka?

  Makina e akullit të pllakave është një lloj makine akulli që përbëhet nga shumë avullues të pllakave të jastëkave të salduara me lazer me fibra të rregulluar paralele. Në makinën e akullit të pllakave, uji i cili duhet të ftohet është dërgimi në majë të avulluesve të pllakave të jastëkut dhe rrjedh lirshëm në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avulluesit. Ftohës pompohet në sipërfaqen e brendshme të pllakave të avulluesit dhe ftoh ujin derisa të jetë i ngrirë, duke ndërtuar akull në mënyrë të njëtrajtshme të trashë në sipërfaqen e jashtme të pllakave të avulluesit.

  Ndërsa akulli në të dy anët e pllakave arrin një trashësi të caktuar, ai lirohet duke aplikuar ftohës me gaz të nxehtë në sipërfaqen e brendshme të pllakave të avulluesit dhe pastaj akulli bie në një rezervuar magazinimi, i cili mund të pompohet ose transportohet nga një transportues vidhos kudo ku është e nevojshme ftohja, uji nga ngarkesa qarkullon përmes akullit të depozituar dhe ftohet

  imazh007
  Makinë akulli me pllaka 20

  Për çfarë përdoret makineria e akullit me pllaka?

  Makina jonë e akullit me pllaka mund të përdoret gjerësisht për pjesën më të madhe të aplikimit të akullit:

  (1) Makina e akullit me pllaka mund të përdoret për industrinë e pijeve për ftohjen e pijeve të buta

  (2) Akulli mund të përdoret në përzierjen e betonit

  (3) Makina e akullit me pllaka mund të përdoret në fabrikën kimike

  (4) Makina e akullit me pllaka zbatohet për ftohjen e minave

  (5) Akulli i pllakës është i përshtatshëm për të ruajtur freskinë e freskisë në supermarket

  (6) Akulli i pllakave përdoret gjerësisht për deponimin e prodhimeve të detit dhe impiantet e përpunimit të peshkut

  (7) Akulli mund të përdoret në procesin paraprak të frutave dhe perimeve           

  (8) Akulli i pllakës është i përshtatshëm për përpunimin e mishit

  Cilat janë tiparet që ka makina e akullit të pllakave?

  (1) Akulli i tij është shumë i trashë dhe shumë i qëndrueshëm

  (2) Akulli i tij nuk është i lehtë për tu tretur me një periudhë të gjatë ruajtjeje

  (3) Akulli i pllakës ka një përshkueshmëri të mirë

  (4) Makina e akullit me pllaka lejon copëtimin sekondar të akullit

  (5) Forma dhe trashësia e akullit rregullohen

  (6) Makina e akullit me pllaka nuk ka pjesë të lëvizura me kosto më të ulët të mirëmbajtjes

  (7) Avulluesit e pllakave me hapësirë ​​të gjerë për pastrim të lehtë

  Pajisjet tona të prodhimit për pllaka jastëku makine akulli me pllaka

  Shfaqin e produkteve tona të makinës me akull

  imazhi021
  asdasdasd25
  asdasdasd26
  asdasdasd24

  Shfaqin video të makinës sonë të akullit


 • I mëparshmi:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Kategoritë e produkteve