5. Partneri ynë22

Partneri ynë

Partneri ynë

Solex Thermal Science lnc.
I besuar për të inovuar, i provuar për të ofruar

Solex Thermal Science Inc. është një prodhues i njohur ndërkombëtarisht i pajisjeve të shkëmbimit të nxehtësisë, nga teknologjia unike e inovacionit dhe ekipi i stafit profesional dhe teknik me cilësi të lartë për të fituar një reputacion të mirë.Selia e Solex në Calgary të Kanadasë, me një departament të zhvillimit të produkteve dhe teknologjisë, dhe ka një qendër shërbimi teknik në Kinë.Solex ka bashkëpunuar me Chemequip për më shumë se 18 vjet për të ofruar zgjidhje efikase për ngrohjen, ftohjen dhe tharjen e lëndëve të ngurta.

Zyra Qendrore e Korporatës
Suite 250, 4720 - 106 Ave SE
Calgary, AB, Kanada
T2C 3G5