Kinë prodhues dhe prodhues i bërë me porosi i Çillerit të Filmit në Rënie | Chemequip

Çiller i Rënies së Filmit me porosi

Përshkrim i shkurtër:

Ftohësja e filmit që bie kryesisht përbëhet nga avulluesit e pllakave të jastëkut dhe dollapi prej çeliku të pandryshkshëm. Isshtë një shkëmbyes nxehtësie që ftoh ujin në temperaturën tuaj të dëshiruar dhe ky ujë i ftohtë përdoret për të ftohur sasi të mëdha të produktit në një kohë të shkurtër. Në ftohësin e filmit në rënie, avulluesit e pllakës së jastëkut transferojnë nxehtësinë nga një film i hollë i lëngut që bie në pjesën e jashtme të pllakave. Ftohës po kalon nëpër kanalet e brendshme të pllakave të jastëkut. Ftohja e lëngjeve mbi një ndryshim të gjerë të temperaturës mund të arrihet lehtësisht.


 • Modeli: i bërë me porosi
 • Marka: Platecoil
 • Porti i dorëzimit: Porti Shanhai
 • Mënyra e pagesës: T / T
 • Detaje të Produktit

  Etiketat e produkteve

  Cili është ftohësi i filmit?

  Ftohësja e filmit që bie kryesisht përbëhet nga avulluesit e pllakave të jastëkut dhe dollapi prej çeliku të pandryshkshëm. Isshtë një shkëmbyes nxehtësie që ftoh ujin në temperaturën tuaj të dëshiruar dhe ky ujë i ftohtë përdoret për të ftohur sasi të mëdha të produktit në një kohë të shkurtër. Në ftohësin e filmit në rënie, avulluesit e pllakës së jastëkut transferojnë nxehtësinë nga një film i hollë i lëngut që bie në pjesën e jashtme të pllakave. Ftohës po kalon nëpër kanalet e brendshme të pllakave të jastëkut. Ftohja e lëngjeve mbi një ndryshim të gjerë të temperaturës mund të arrihet lehtësisht.

  imazh004

  Ftohësja e filmit që bie është shumë e përshtatshme për ftohjen e sasive të mëdha të ujit deri në temperatura të ulta deri në 0,5ºC pa rrezik të dëmtimit të ftohësit nga ndërtimi i akullit.

  Çilerat tanë të rënies së filmit mund të trajtojnë të gjitha llojet e lëngjeve; nga uji i pastër deri tek lëngjet e ndotura me trupa të ngurtë, edhe tretësira mesatarisht e trashë mund të ftohet ekonomikisht. Dhe mund të pastrohet lehtësisht, falë mundësisë nga të gjitha anët dhe hapësirës midis avulluesit të pllakave të jastëkut.

  Për çfarë përdoret ftohësi i filmit?

  Ftohësja jonë e filmit në rënie mund të përdoret për shumë fusha të ndryshme industriale të ftohjes dhe përpunimit si më poshtë:

  (1) Çelësi i filmit në rënie në qumështin e qumështit në 4 ℃

  (2) Pastrues filmi për pastrimin e perimeve dhe frutave.

  (3) Ftohës i filmit në rënie për impiantet e përpunimit të mishit dhe peshkut

  (4) Ftohës i filmit në rënie për ftohje dhe pajisje magazinimi të prodhimeve të detit

  (5) Ftohës i filmit në rënie që prodhon ujë ftohës për ftohje të betonit

  (6) Pastruesi i filmit në rënie mund të përdoret në prodhimin e furrave

  Avantazhet tona të rënies së ftohësit të filmit?

  (1) Ftohësja e filmit që bie mund të ftohë shpejt ujin në 0,5

  (2) Ftohësja e filmit që bie përdor avulluesit e pllakës së jastëkut tonë të ngjitur me lazer, siguron një performancë më të lartë të ftohjes

  (3) Pastruesi i filmit në rënie, i bërë nga avulluesit e kabinetit të plotë prej çeliku inox dhe pllakave të jastëkut, kanë një performancë më të mirë të rezistencës ndaj korrozionit.

  (4) Kapaciteti ftohës i bërë me porosi është i disponueshëm për ftohësin e filmit që bie

  (5) Ftohësja e filmit që bie mund të ftohë ujë pak të ndotur

  (6) Ftohësja e filmit që bie mund të ftohet në mënyrë efikase në temperatura shumë të ulëta pa rrezikun e ngrirjes

  (7) Fusha fleksibël e furnizimit: vetëm pllaka jastëku; njësia e avulluesve; sistemi i plotë i ftohësit

  (8) Ky ftohës i filmit në rënie është i fortë dhe i sigurt, me kosto të ulët operative

  (9) Ky ftohës i filmit në rënie është i lehtë për tu ruajtur konstruksioni i hapur, pastrimi i herëpashershëm me presion të lartë

  Pajisjet tona të prodhimit për pllaka jastëku të ftohësit të filmit në rënie

  imazh009
  imazhi011
  imazh007
  imazh006

  Shfaqja jonë e produktit chiller të filmit

   Ftohësja jonë e filmit në rënie është përdorur gjerësisht për sistemin e ftohjes së qumështit dhe pastrimin e frutave.

  imazhi026
  imazhi024

  Shfaqja jonë video e ftohësit të filmit


 • I mëparshmi:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

  Kategoritë e produkteve