ЗА НАС

Chemequip Industries CO., Ltd. се наоѓа во индустрискиот парк Сонгјанг во Шангај, служи за модерната индустрија, воведувајќи напредна технологија и опрема од Северна Америка во областа на хемиска, енергетска, фармацевтска и заштита на животната средина. Врз основа на годините на искуство, нудејќи ја основната конкурентност на проектната технологија и опрема, за да им помогне на клиентите да ја подобрат конкуренцијата на производот и профитабилноста.

  • коф

Нашата компанија

коф

коф

коф

коф

ВЕСТИ

вести01

НАЈНОВИОТ ПРОИЗВОД