Tentang Kami

ZBUAJK

Chemequip Industries Co., Ltd.

Chemequip Industries Co., Ltd . perenahna di taman industri Songjiang di Shanghai salaku perusahaan sertifikasi ISO 9001. Kami produsén profési Patecoil anu mangrupikeun panukar panas piring efisiensi tinggi. Salaku pamimpin téknologi pertukaran panas di Cina, urang gaduh dua puluh dalapan patén hak cipta intelektual bebas.

Kami ogé ngenalkeun téknologi canggih sareng alat-alat ti Amérika Kalér pikeun ngalayanan industri modéren dina bidang kimia, énergi, farmasi sareng perlindungan lingkungan. Dumasar pangalaman tilu belas taun, maturan daya saing inti téknologi sareng alat-alat proyék, pikeun ngabantosan konsumén pikeun ningkatkeun persaingan produk sareng kameunangan.

Rakan Kami - Solex Thermal Science lnc

Solex Thermal Science Inc., mangrupikeun pabrik anu diperyogikeun sacara internasional pikeun alat-alat tukeur panas, ku téknologi inovasi unik sareng tim staf profesional sareng téknis kualitas luhur pikeun kéngingkeun reputasi anu saé. Kantor pusat perusahaan Solex di Calgary Kanada, kalayan departemén pamekaran produk sareng téknologi, sareng pusat jasa téknis di Cina.

Solex parantos damel babarengan sareng Chemequip langkung ti 16 taun kanggo nyayogikeun solusi éfisién pikeun pemanasan, pendinginan atanapi pangeringan padet masal. 

ZBUAJK-2

Usaha utama Chemequip Industries Co., Ltd. nyaéta ngempelkeun sababaraha tukeur panas épisiensi tinggi sareng modul tukeur panas kalayan platecoil transfer plate salaku komponén inti, kalebet: exchanger panas aliran bubuk, exchanger panas gas flue, jaket honeycomb, pamulihan panas limbah modul, cangkang sareng penukar panas pelat, kondensor luhur menara, és pembakar sareng chiller, pamulihan panas limbah, pelat pendingin sabuk conveyor / pendingin konveyor, pelat penyemburan pelat pendinginan sareng penyejatan listrik Produk-produk anu biasana dianggo dina bidang industri kimia, apoték, tanaga sareng perlindungan lingkungan, Dina waktos anu sami, éta diékspor ka Jérman, Spanyol, Amérika Serikat, Brazil, Taiwan, Vietnam sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah sanés. Perusahaan parantos lulus sértipikasi sistem ISO9001