Cina Serat Laser Dilas Bantal Pelat Panas Exchanger pabrik sareng pabrik | Chemequip

Serat Laser Dilas Bantal Pelat Panas Exchanger

Pedaran pondok:

Permukaan mindahkeun panas Piring Bantal mangrupikeun panukar panas tipe-panel anu tiasa dilakukeun dina rentang bentuk sareng ukuran anu teu aya tungtungna. Ieu cocog pisan pikeun aplikasi anu ngalibatkeun tekanan anu luhur sareng suhu anu ekstrem.

Pelat bantal Panas Exchanger nyayogikeun kinerja transfer panas anu éfisién pisan. Ku saluran laser-dilas sareng saluran anu diembungkeun nyababkeun gejolak hébat cairan pikeun ngahontal koefisien mindahkeun panas anu luhur.


  • Modei: Custom-made
  • Merk: Platecoil
  • Palabuhan Pangiriman: Pelabuhan Shanghai
  • Cara Pamayaran: T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Naon penukar panas piring bantal?

    Permukaan mindahkeun panas Piring Bantal mangrupikeun panukar panas tipe-panel anu tiasa dilakukeun dina rentang bentuk sareng ukuran anu teu aya tungtungna. Ieu cocog pisan pikeun aplikasi anu ngalibatkeun tekanan anu luhur sareng suhu anu ekstrem.

    Pelat bantal Panas Exchanger nyayogikeun kinerja transfer panas anu éfisién pisan. Ku saluran laser-dilas sareng saluran anu diembungkeun nyababkeun gejolak hébat cairan pikeun ngahontal koefisien mindahkeun panas anu luhur.

    1

    Dua konstruksi piring bantal

    Single Embossed Pillow Plates usually work as a Clamp-on Jacket for vessel or tank wall surface heat exchange or directly used for coolant plate contact with product.Two sheets thickness are different.

    Double Embossed Pillow Plates usually work as the evaporators for falling film chiller, plate ice machine, plate bank, or immersion plate heat exchanger, etc.
    The two sheets thickness are the same.

    Falling Film Chiller with Pillow Plates Evaporators ☝

    df8dd0b2587

    Stainless Steel Sheets ☝

    df8dd0b2591

    Two Sheets are Laser Welded Together ☝

    df8dd0b2692
    df8dd0b2693

    The next two step inflating and pickle passivation. ☝

    Naon piring bantal dianggo?

    Laser serat urang dilas bantal pelat panukar panas tiasa dianggo pikeun kaseueuran alat panukar panas sapertos:

    (1) Bantal És Lempeng És pikeun Panyimpenan Ésmal

    (2) Pillow Plate Falling Film Chiller

    (3) Dimple Tank 

    (4) Mesin És Lempeng

    (5) Kondensor Pelat Nguap

    (6) Élmu Tutupan Panas Piring

    (7) Penukar Panas Padet Massal

    (8) Panukar Panas Cai Limbah

    (9) Élmu Gas Panukar Panas

    Kaseueuran medium transfer panas tiasa dianggo dina piring bantal urang

    1. Kukus 2. Cai
    3. Minyak Konduksi 4. Freon
    5. Amonia 6. Solusi Glikol
     

    Kauntungan urang tina penukar panas piring bantal?

    (1) Saluran anu ngagelebug nyiptakeun aliran gejolak anu langkung luhur pikeun ngahontal efisiensi mindahkeun panas anu langkung luhur

    (2) Sayogi dina kaseueuran bahan, sapertos stainless steel SS304, 316L, 2205 Hastelloy titanium sareng anu sanésna

    (3) Ukuran sareng bentuk anu didamel khusus sayogi

    (4) Dina tekanan internal maksimum nyaéta 60 Bar

    (5) Turun tekanan handap

    Our production advantage for pillow plates

    Acara produk urang dilakukeun ku bantal heat exchanger

    Penukar panas piring bantal urang tiasa seueur dilarapkeun kana produksi pikeun muragkeun pilem chiller, bank és, tank jaket sareng mesin és piring, parelep panas exchanger panas, jst.     

    Tembok pidéo mesin las bantal kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk