Cina Fiber Laser Gandheng Piring Bantal Pelat Panas pabrik lan pabrikan | Chemequip

Fiber Laser Gandheng Piring Bantal Panas

Katrangan singkat:

Lumahing transfer panas Piring Bantal minangka penukar panas tipe panel sing bisa digawe kanthi bentuk lan ukuran tanpa wates. Cocog banget kanggo aplikasi sing nyebabake tekanan dhuwur lan suhu ekstrem.

Pillow plate Heat Exchanger nyedhiyakake kinerja transfer panas sing efisien banget. Kanthi saluran sing gandheng lan serat laser sing nyemprot nyebabake turbulensi cairan supaya bisa entuk koefisien transfer panas sing dhuwur.


  • Modei: Custom-made
  • Merek: Platecoil
  • Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Shanghai
  • Cara Pembayaran: T / T
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Apa sing dadi penukar panas bantal?

    Lumahing transfer panas Piring Bantal minangka penukar panas tipe panel sing bisa digawe kanthi bentuk lan ukuran tanpa wates. Cocog banget kanggo aplikasi sing nyebabake tekanan dhuwur lan suhu ekstrem.

    Pillow plate Heat Exchanger nyedhiyakake kinerja transfer panas sing efisien banget. Kanthi saluran sing gandheng lan serat laser sing nyemprot nyebabake turbulensi cairan supaya bisa entuk koefisien transfer panas sing dhuwur.

    1

    Rong konstruksi piring bantal

    Single Embossed Pillow Plates usually work as a Clamp-on Jacket for vessel or tank wall surface heat exchange or directly used for coolant plate contact with product.Two sheets thickness are different.

    Double Embossed Pillow Plates usually work as the evaporators for falling film chiller, plate ice machine, plate bank, or immersion plate heat exchanger, etc.
    The two sheets thickness are the same.

    Falling Film Chiller with Pillow Plates Evaporators ☝

    df8dd0b2587

    Stainless Steel Sheets ☝

    df8dd0b2591

    Two Sheets are Laser Welded Together ☝

    df8dd0b2692
    df8dd0b2693

    The next two step inflating and pickle passivation. ☝

    Apa sing digunakake kanggo piring bantal?

    Penukar panas bantal las laser serat kita bisa digunakake kanggo peralatan penukar panas kayata:

    (1) Piring Bantal Es Bank kanggo Panyimpenan Thermal Ice

    (2) Pillow Plate Falling Film Chiller

    (3) Tangki Dimple 

    (4) Mesin Es Plate

    (5) Kondensor Pelat Nguap

    (6) Penukar Panas Plat Rendhem

    (7) Penukar Panas Padat Akeh

    (8) Penukar Panas Banyu Kumbah

    (9) Penukar Panas Gas Flue

    Umume media transfer panas bisa digunakake ing piring bantal

    1. Kukus 2. Banyu
    3. Minyak Konduksi 4. Freon
    5. Amonia 6. Solusi Glikol
     

    Kauntungan saka penukar panas bantal?

    (1) Saluran sing akeh nggawe aliran turbulensi sing luwih dhuwur kanggo entuk efisiensi transfer panas sing luwih dhuwur

    (2) Kasedhiya ing pirang-pirang bahan, kayata stainless steel SS304, 316L, titanium Hastelloy 2205 lan liya-liyane

    (3) Ukuran lan bentuk sing digawe khusus kasedhiya

    (4) Ing tekanan internal maksimum yaiku 60 Bar

    (5) Tekanan endhek

    Our production advantage for pillow plates

    Acara produk digawe dening heat exchanger

    Penukar panas bantal panas bisa digunakake ing produksi chiller film, bank es, tank jaket lan mesin es piring, penukar panas piring kecelup, lsp.     

    Pertunjukan video mesin las piring bantal


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk